HENK

Wie zijn wij?

HENK detachering is opgericht om mensen in hun kracht te zetten op de werkplek. Geïnspireerde medewerkers zorgen voor meer werkvreugde met als gevolg betere bedrijfsprestaties.

Iedere dag weer zetten wij ons in voor onze klanten en kandidaten met deze overtuiging. De perfecte match maken en kandidaten detacheren naar een langdurig dienstverband bij onze klanten. Dat is wat wij doen en dat geeft ons energie.

Gedrevenheid en ambitie zorgen ervoor dat HENK telkens de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf weet te koppelen. Wij leren de persoon achter de kandidaat kennen, doorgronden het bedrijf en zoeken naar de perfecte match met soms een verrassende uitkomst.

HENK heeft een internationaal karakter en handelt grenzeloos in de ambitie om écht de juiste kandidaat op de juiste plek plaatsen. Maar ook grenzeloos in letterlijke landsgrenzen, want HENK heeft jarenlange ervaring in het succesvol werven van goed gekwalificeerde arbeidsmigranten.

Ben jij open, gedreven en ambitieus zoals HENK? Laten we dan snel kennismaken.

 

Waarom kiezen kandidaten voor HENK?

HENK is niet zomaar een bemiddelingsbureau, wij zetten de kandidaat centraal en streven ernaar om onze kandidaten na afloop van de afgesproken detacheringsperiode in vaste dienst te krijgen bij onze opdrachtgevers. Zo heeft de kandidaat én opdrachtgever een mooi toekomstperspectief.

Daarnaast kunnen kandidaten die bij HENK solliciteren profiteren van ons uitgebreide netwerk. HENK is voortdurend actief op de arbeidsmarkt en weet waar kandidaten het beste tot hun recht komen. Kortom, HENK is niet zomaar een bureau, HENK is hét detacheringsbureau!

 

 

 

Vestiging Weert

Vestiging Eindhoven


Frank van Mierlo, Directeur-Eigenaar

Bevlogen, doelgericht met een vleugje uitbundigheid.

Frank heeft zich bewezen als een ‘bemiddelingsbeest’ pur sang. Zijn gedrevenheid en empathisch vermogen maken dat hij iedere keer weer voor de beste match gaat zonder de mens ook maar één moment uit het oog te verliezen. Voor Frank geldt de formule 1+1=3. Wanneer klant en kandidaat blij zijn met elkaar, is Frank ook blij……. en dat uit hij dan ook altijd uitbundig!

Na zijn studie Werktuigbouwkunde studeerde Frank Bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept in het menselijke gedrag, o.a. via NLP-opleidingen.

 0642 - 95 27 13    frank@henk.jobs


Janou Claessens, Adviseur Bouw & Techniek

Resultaatgericht met flair

Na jarenlange ervaring in de machinebouw en arbeidsbemiddeling van vakkrachten en arbeidsmigranten heeft Janou gekozen voor 'the next level' bij HENK detachering.

Janou is het zonnetje in huis en werkt iedere dag met veel passie en toewijding voor het beste resultaat, zowel voor klant als kandidaat.

Haar technische vakkenis verrast klant en kandidaat, iedere dag weer.

Janou is verantwoordelijk voor de regio Limburg

 0654 - 29 67 38    janou@henk.jobs


Maurice Lammers, Adviseur Bouw & Techniek

Adviseur 2.0, gefocust op verrassende resultaten

Na een jaar als recruiter te hebben gewerkt, werd zijn drang om meer naar buiten te gaan steeds groter, uiteindelijk was hij niet meer te houden en vervult Maurice nu de rol van Adviseur Bouw & Techniek. Met zijn enthousiasme en creativiteit weet hij snel tot de kern van elk personeelsvraagstuk te komen. De vertaalslag naar een optimale oplossing, voor klant en kandidaat, maakt hij dan ook snel.

Maurice is verantwoordelijk voor de regio Eindhoven en de Kempen

 0626 - 97 94 09   maurice@henk.jobs


Viviane van Vroenhoven, Vestigingsmanager Eindhoven

Enorm gedreven, altijd vrolijk en spontaan

Viviane is eindverantwoordelijke voor onze vestiging Eindhoven. Met enorm veel energie en bevlogenheid zal zij er alles aan doen om de beste match te maken tussen klant en kandidaat.

Met een dijk aan bemiddelingservaring bij een aantal grote landelijke spelers, heeft ze er na een omweg via Curacao, voor gekozen om bij HENK detachering weer te gaan doen waar haar passie ligt: Mensen te bemiddelen naar de beste baan!

 0615 - 44 29 79   viviane@henk.jobs


Joep Derks, Coördinator Marketing & Sales Support

Organisatorische duizendpoot en kenniskliko

Joep is onze rots in de branding op kantoor. Hij ondersteunt de binnendienst met werkelijk alle relevante zaken. Moeiteloos schakelt hij van marketingactiviteiten naar bewaking van de interne recruitmentprocessen en weer terug naar het borgen van onze kwaliteitssytemen. 

 0495 - 58 59 57   joep@henk.jobs


Luc Nouwen, Stagiair

Onze centrumspits

Luc is naast 3e jaars student Commerciele Economie aan de Fontys, begenadigd spits in het 1e voetbalteam van De Valk in Valkenswaard. De komende 6 maanden loopt Luc stage bij HENK. Zonder schroom werkt hij mee in het salesteam of hij al jaren niks anders doet. Daarnaast houdt hij zich bezig met het optimaliseren van de recruitment en staffingprocessen binnen HENK detachering.

 0495 - 58 59 57   luc@henk.jobs