HENK

Wie zijn wij?

HENK is een jong bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen van technische specialisten en vakkrachten binnen de bouw- en technieksector.

Gedrevenheid en ambitie zorgen ervoor dat HENK telkens de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf weet te koppelen. Wij leren de persoon achter de kandidaat kennen, doorgronden het bedrijf en zoeken naar de perfecte match met soms een verrassende uitkomst.

HENK heeft een internationaal karakter en handelt grenzeloos in de ambitie om écht de juiste kandidaat op de juiste plek plaatsen. Maar ook grenzeloos in letterlijke landsgrenzen, want HENK heeft jarenlange ervaring in het succesvol werven van goed gekwalificeerde Poolse vakkrachten.

Ben jij open, gedreven en ambitieus zoals HENK? Laten we dan snel kennismaken.

 

Waarom kiezen kandidaten voor HENK?

HENK is geen uitzendbureau, wij zetten de kandidaat centraal en streven ernaar om onze kandidaten na afloop van de afgesproken detacheringperiode in vaste dienst te krijgen bij onze opdrachtgevers. Zo heeft de kandidaat én opdrachtgever een mooi toekomstperspectief.

Daarnaast kunnen kandidaten die bij HENK solliciteren profiteren van ons uitgebreide netwerk. HENK is voortdurend actief op de arbeidsmarkt en weet waar kandidaten het beste tot hun recht komen. Kortom, HENK is niet zomaar een bureau, HENK is hét detacheringsbureau!

 

 

 

Vestiging Weert

Vestiging Eindhoven


Frank van Mierlo, Directeur

Bevlogen, doelgericht met een vleugje uitbundigheid.

Frank heeft zich bewezen als een ‘bemiddelingsbeest’ pur sang. Zijn gedrevenheid en empathisch vermogen maken dat hij iedere keer weer voor de beste match gaat zonder de mens ook maar één moment uit het oog te verliezen. Voor Frank geldt de formule 1+1=3. Wanneer klant en kandidaat blij zijn met elkaar, is Frank ook blij……. en dat uit hij dan ook altijd uitbundig!

Na zijn studie Werktuigbouwkunde studeerde Frank Bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept in het menselijke gedrag, o.a. via NLP-opleidingen.

 0642 - 95 27 13   frank@henk.jobs


Roger Lammers, Partner

Enthousiaste, hongerige jonge hond.

Roger is afkomstig uit een echte ondernemersfamilie. Na zijn middelbare school behaalde Roger zijn bachelor Management, Economie en Recht (MER). Daarnaast studeert hij aan de Universiteit van Amsterdam Master in Real Estate, die hij binnenkort zal afronden. Roger ondersteunt Frank in het commerciële proces en is verantwoordelijk voor alle operationele zaken.

 0683 - 94 11 08   roger@henk.jobs


Grzegorz (Gregor) Kolodziej, Recruitment Manager Polen

Onze Poolse connectie, onvermoeibaar en recht door zee

Gregor heeft energie voor tien en is onvermoeibaar in zijn zoektocht naar de juiste Poolse vakkrachten. Met een bachelor in Business Management en meer dan 15 jaar ervaring als o.a. zelfstandig ondernemer in de bouw, Teamleider en Recruitment Manager vertaalt hij de klantvraag keer op keer weer in een perfecte match met goed gekwalificeerde Poolse vakkrachten. 

 0647 - 05 73 69   gregor@henk.jobs


Maurice Lammers, Recruiter

Recruiter 2.0, gefocust op verrassende resultaten

Recruiter 2.0, zo noemen we Maurice binnen HENK detachering. Altijd gefocust in het vinden van de meest geschikte kandidaten voor onze klanten. Iedere keer lukt het hem weer, onvermoeibaar en met veel enthousiame weet hij nieuwe wegen te bewandelen met regelmatig verrassende resultaten.

 0626 - 97 94 09   maurice@henk.jobs