Certificeringen

HENK detachering is een betrouwbaar en financieel solide bedrijf. Wij werken er dagelijks hard aan om dit zo te houden. Op deze pagina kunt u alle informatie, certificaten en belangrijke documenten vinden die deze betrouwbaarheid onderbouwen.

 

VCU Certificering

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om detacherings- en uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken. Het is een programma waarmee bedrijven, zoals HENK detachering, worden getoetst en gecertificeerd op het vermogen om samen met opdrachtgevers en kandidaten te werken aan een betere veiligheidscultuur.

 

Certificaat VCU HENK detachering B.V.

 

SNA Verklaring van registratie (NEN 4400-1)

HENK detachering beschikt over de ''Verklaring van registratie'' van de Stichting Normering Arbeid. Deze verklaring wordt op basis van de NEN 4400-1 norm aan organisaties verstrekt. Dit is dé verklaring voor de detachering- en uitzendsector. Organisaties met deze verklaring worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid. Hierdoor wordt het risico voor u als klant beperkt. 

 

Verklaring van registratie Stichting Normering Arbeid

 

Financiële verplichtingen Belastingdienst

HENK detachering komt haar financiële verplichtingen richting de Belastingdienst te allen tijde na. Hieronder vind je de periodieke verklaringen van de Belastingdienst waaruit blijkt dat HENK detachering steeds aan de verplichtingen voldoet.

 

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringspremies (loonheffingen) HENK detachering B.V.

 

Uittreksel KvK

HENK detachering staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bekijk hieronder het uittreksel met bijbehorend KvK nummer.

 

Uittreksel KvK HENK detachering B.V. / HENK HR B.V. - 78512670