Diensten

Bij HENK hebben wij veel plezier in ons werk. De mens - zowel de kandidaat als de klant - staat bij HENK centraal. Het geeft ons enorm veel energie als wij de juiste match kunnen maken tussen kandidaat en bedrijf….. daar worden wij heel blij van!

Wij detacheren kandidaten bij onze klanten doorgaans voor bepaalde tijd. Maar wij bieden onze klanten en kandidaten altijd de mogelijkheid om na een overeengekomen periode met elkaar verder te gaan.

Detachering

Bij HENK streven wij naar een betrokken samenwerking vanuit een partnershipgedachte. Een duidelijke en eerlijke communicatie naar klanten en kandidaten - en daarnaar handelen - is onze basis.

Eerlijkheid en betrokkenheid blijken o.a. uit onze NEN 4400-1 en VCU-certificeringen. Wij zorgen niet alleen voor de tijdige en volledige afdracht van alle premies en sociale lasten voor onze medewerkers, wij maken onze medewerkers ook vanuit ons veiligheidsbeheersysteem VCU bewust van de specifieke werkplekrisico’s bij onze klanten. Indien nodig verzorgen wij de benodigde opleidingen en verstrekken wij de vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Community Recruitment

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en veranderingen in wervingstechnieken en methoden volgen elkaar in rap tempo op.

Bij HENK detachering monitoren wij deze ontwikkeling nauwlettend en zetten altijd de meest actuele en efficiente werkvingsmethodes in. Snel met de juiste kandidaat aan tafel is immers waar het om draait.

Om met de juiste kandidaat aan tafel te komen gaan we bij HENK detachering een stap verder. Community Recruitment is een uitermate efficiente en beproefde methode om die extra stap te zetten. We hebben de afgelopen tijd diverse successen geboekt bij onze opdrachtgevers die met de 'standaard' wervingsmethoden niet behaald zouden zijn.

Meer weten over Community Recruitment? We leggen het je graag uit!

Laatste vacatures

Calculator / Kostendeskundige

Weert  |  > 36 uur

Werkvoorbereider

Weert  |  > 36 uur

CNC Draaier/Programmeur

Eindhoven/Weert  |  > 36 uur

Chef Monteur HVAC

Valkenswaard  |  > 36 uur

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Zit jouw vacature er niet bij?